جريان انحرافي
آيا مي خواهيد جريان انحرافي را بشناسيد؟
برخي شاخص هاي رفتار هاي انحرافيدر جامعه در حوزه تعامل با رهبري به عنوان سكاندار هدايت جامعه ،برخي ادعاهاي خلاف واقع دارند . در اين زمينه الگوي برجسته اي در ميان مسئولين وجود دارد و آن شهيد رجايي است كه افتخارش اين بود كه مقلد امام (ره)است و اين را به عنوان ويژگي برجسته خود ، با افتخار مطرح مي كرد ليكن برخي به دليل اينكه خود را صاحب نظر و متخصص مي نامند با مواضع رهبري نه در حوزه حرف كه در حوزه عمل نيز زاويه و انحراف دارند …..
اگر فردي بخواهد از موقعيت ، پست ، مقام و عنوان خود در عرصه مديريت كشور ، زاويه ايجاد كند و مهندسي مستقلي از رهبري براي اداره كشور داشته باشد حتما وجهي از انفعال و انحراف را با خود دارد اكر جرياني در حوزه اقتصادي به گونه اي عمل نمايد كه اموال عمومي در زمينه هاي ضروري و نيازهاي اصلي ، هزينه نشود بلكه به كارهايي اختصاص يابد كه محبوبيتي براي خود در افكار عمومي ، دست و پا كنند و تمام هم وغم او به جاي خدمت صادقانه و خالصانه به سمت وسويي برود كه افكار عمومي را براي خود بخواهد ، اين نوه مشي را مشي انحرافي مي نامند ….
اگر در مقام ساده زيستي و مردمي بودن ، رفتار فرديمان ساده و خالي از اشرافيت باشد ؛ ليكن رفتار مديريتي مان هزينه سنگيني را به جامعه تحميل نمايد ، اين انحراف محسوب مي شود . در گذشته و حال بسياري را داشته ايم كه ممكن است زندگي شخصي ساده اي داشته باشند ولي در حوزه اداره كشور ،هزينه بوجود مي آورند و كشور را از مسير عقلاني خارج مي كنند منبع :نشريه اتفاف دانشگاه آزاد شهر ضا