اهمیت اخلاق و روابط سالم در خانواده
اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده و برقراری روابط سالم میان زن و مرد ، والدین و اولاد امروزه بر کسی پوشیده نیست. جامعه یک مجموعه است متشکل از افراد که طبق قوانین خاصی با هم زندگی میکنند. اگر افراد آن جامعه دارای استعدادهای خوب و سپس اخلاق و روحیات عالی باشند، آن جامعه نیز موفق خواهد بود.
خانواده پایه ی اصلی سعادت هر فرد در جامعه محسوب می شود به طوری که اگر افراد خانواده بتوانند با روابطی شایسته و مناسب ، روح و جسم یکدیگر را آرامش بخشند و زمینه شکوفا شدن صفات و استعدادهای درونی را آماده کنند ، جامعه ای موفق به وجود خواهد آمد.[1]
سنت پروردگار متعال ، پدر ، مادر و فرزندان را در گردونه ی هستی بسان اجزای معادله های ریاضی به گونه ای قرار داده که بدون هریک از آنان ، حیات انسانی تباه می شود. تمامی معیارها در فراز و فرودهای یک جامعه بزرگ ، در جمع کوچک خانواده نیز وجود دارد. همان گونه که نسل پیشین با ریشه کنی علل ناکامیها و تقویت بنیان های سرفرازی ، عزت و خوش کامی را برای نسل آینده به ارث می گذارند ؛ خانواده نیز با فراهم سازی زمینه های مساعد رشد و بالندگی ، انسان های شایسته ای را به جامعه تحویل می دهد.
به طور کلی اگر زن و شوهر با تفاهم کامل و دوستی و صمیمیت ، محیطی باصفا در خانه ایجاد کنند ، نه تنها با این کار ، فرزندانی شایسته و باادب پرورش می دهند بلکه خودشان نیز از این محیط سالم نیرو می گیرند[2].